Skip to content
Consiliere și psihoterapie de cuplu

 

Consiliere și psihoterapie de cuplu

Consiliere și psihoterapie de cuplu Brașov – viaţa de cuplu îţi poate oferi nenumărate satisfacţii, siguranţă, confort… dar există momente, perioade, când lucrurile nu mai merg bine şi orice metodă de rezolvare a conflictelor dintre parteneri nu mai funcţionează. De aceea, un terapeut poate ajuta cuplul să depăşească impasul în care se află, oferindu-i o perspectivă neutră, obiectivă şi specializată a situaţiei în care se află.

Poate că “…și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” nu este un mit, ci este o artă. Dragostea și intimitatea sunt bilaterale, iar pentru a avea o relație împlinită este nevoie de maximă cooperare, respect și grijă față de celălalt. Cei doi care formează un cuplu vin împreună cu două percepții diferite despre Sine, Ceilalți și Viață, cu două seturi diferite de logică privată.

Consiliere şi psihoterapie de cuplu este un serviciu care se adresează vouă, cuplurilor care vă confruntaţi cu:

• dificultăţi de comunicare;
• dificultăţi în luarea deciziilor;
metamorfoza dragostei;
• divergenţe în creşterea şi educarea copiilor.

Beneficii oferite de apelarea la consiliere şi psihoterapie de cuplu:

  • Conştientizarea de către partenerii de cuplu a propriilor puncte slabe şi vulnerabilităţi;
  • Cunoaşterea aprofundată a partenerului;
  • Descoperirea unor alternative reale de rezolvare a problemelor parteneriale şi familiale;
  • Implementarea noilor comportamente şi atitudini în viaţa cotidiană a cuplului;
  • Nevoile psihologice în cuplu, rădăcinile încurajării și descurajării, Comunicarea eficientă și pașii pentru rezolvarea conflictelor.

Vino dacă dorești să afli mai multe despre cine ești în doi, cum să pui o bază sănătoasă atunci când decizi să începi o relație și ce poți face pentru a fi mai împlinit în cuplu.

Dacă simți că te regăsești într-una dintre aceste situații și ai nevoie de sprijin specializat pentru a-ți regăsi echilibrul, te invităm să ne contactezi aici.

Back To Top