Skip to content
8 ore peste program pentru o cauză bună

8 ore peste program pentru o cauza buna

8 ore peste program pentru o cauză bună – EquilibruPsi. Suntem parte a comunității brașovene și cu bucurie ne implicăm în proiectele frumoase ce se întâmplă aici!

EquilibruPsi pune la dispoziţie voluntarilor creativi implicați în acest proiect 3 vouchere a câte o şedinţă de consiliere sau dezvoltare personală. 


EquilibruPsi s-a născut dintr-un vis frumos, așa încât am pornit aventura autocunoașterii acum mai bine de zece ani, dintr-o nevoie personală de a fi mai mult: am vrut să creştem, să ne dezvoltăm, să ne descoperim iubirea autentică de Sine și de alţii. 
Anii de studiu, formare, abilitare profesională și experiența de până acum le investim cu încredere în servicii de consiliere psihologică, psihoterapie și dezvoltare personală, realizate în ședințe individuale sau de grup. Viziunea noastră este aceea ca prin metode holistice să contribuim la atingerea echilibrului interior, la descoperirea și trăirea bucuriei de a fi. 
Fie că ești în căutarea unui psiholog în Brașov sau ai doar câteva întrebări legate de anumite sentimente, situații sau stări pe care le traversezi te invităm într-un spațiu primitor, relaxant și securizant emoțional, pentru a găsi împreună un nou echilibru în viața ta!

Mai multe despre acest eveniment poți afla accesând pagina web dedicată – http://brasov.8-i.ro sau pe pagina de Facebook – 8 Hours Overtime for a Good Cause – Braşov.

Colega noastră, Alina Moldovan vorbește despre ”8 ore peste program pentru o cauză bună” și implicarea în viața comunității la Vocile Brașovului cu Mircea Vălean pe adresa – https://youtu.be/aIVB1g8Uhio

Back To Top