Skip to content

1+1+3. Eu, tu si relatia noastra…despre alegerea partenerului, autocunoaștere în cuplu, tipuri de relații, patternuri de relaționare constructivă și ce poți face pentru a fi mai împlinit în cuplu…

Poate că “…și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” nu este un mit, ci este o artă.

Dragostea și intimitatea sunt bilaterale, iar pentru a avea o relație împlinită este nevoie de maximă cooperare, respect și grijă față de celălalt. Cei doi care formează un cuplu vin împreună cu două percepții diferite despre Sine, Ceilalți și Viață, cu două seturi diferite de logică privată.

În acest atelier vom discuta despre cum facem alegerea într-o relație, despre nevoile psihologice în cuplu, rădăcinile încurajării și descurajării, comunicarea eficientă și pașii pentru rezolvarea conflictelor.

Atelierul se adresează celor care doresc să își armonizeze și echilibreze relația și acelora care doresc să învețe cum să pună o bază sănătoasă atunci când decid să înceapă o relație de cuplu.

Prin intermediul acestei întâlniri:
• Oferim oportunități teoretice pentru discuții practice
• Veți experimenta tehnici de optimizarea relației de cuplu
• Veți conștientiza cum faceți alegerile în cuplu și care sunt propriile nevoi atunci când faceți alegeri parteneriale
• Veți descoperi comunicarea eficientă și pașii în rezolvarea conflictelor.

Vom atinge aspecte precum:
– alegerea partenerului – motivații inconștiente
– puterea de a fi prezenț în propria relație
– tipuri de relații – dependent vs. independent, libertate vs. control
– iubirea dependentă și cea matură
– soluții pentru relații de parteneriat armonioase.

Antrenamentul pentru relația de cuplu începe încă din primii ani ai vieții, când copilul învață să coopereze, să se simtă responsabil și să-i valorizeze pe ceilalți.

Vă așteptăm!

Ziua: 24 aprilie, vineri
Ora: 18.00
Durata atelier: 3 ore
Locul: Academia de Masaj, str. Dr. Ion Rațiu, nr. 2
Cost atelier: 40 lei

Pentru o desfăşurarea atelierului în condiţii optime, ÎNSCRIERILE SE FAC DOAR TELEFONIC SAU PE EMAIL, nefiind suficient să dați “going” pe pagina de facebook a evenimentului. Vă mulţumim!

Înscrieri și informații suplimentare:

Psih. Camelia Bota

Tel: 0746. 256.148 (Brașov)

Email: camelia.bota@equilibrupsi.ro

Psih. Luminița Gheorghiu

Tel: 0742.825.084

Email: luminita.benga@equilibrupsi.ro

Galerie foto


Testimoniale

“Am trait o experienta unica pe care o recomand cu incredere tuturor celor ce vor sa se cunoasca cu adevarat si sa devina constienti de ceea ce le umbreste fericirea. Multumesc pentru oportunitate si astept cu nerabdare urmatorul workshop. Cu drag, Gabriela”

“Multumim Camelia si Luminita pentru acest seminar. Acum ca am stat sa rumeg informatiile peste weekend pot sa imi zic parerea mai bine decat am putut la finele seminarului. Seminarul a fost scurt dar cuprinzator! A fost ca un demo al unei calatorii in interiorul fiecaruia dintre noi. Zic demo pentru ca timpul a fost scurt. Exercitiile facute au fost aparent simple, dar cu inteles profund. Teoria iarasi mi-a placut pentru ca mi-a fixat informatiile din exercitii si pentru ca mi-a rezumat mai bine unele lucruri pe care le stiam, dar nu putusem sa le asimilez in concluzii asa bune. Desi nu ne stiam multi din noi la seminar, mi-a placut si atmosfera din grup pentru ca a fost una sincera si deschisa. Pentru mine a fost si mai extraordinar pentru ca am realizat inca o data ca am langa mine un barbat curajos. Cred ca din partea barbatilor este nevoie de iubire dar mai ales de curaj sa participi alaturi de partenera la un seminar unde sunt mai multe persoane si se vorbeste de relatia de cuplu. Spun acest lucru pentru ca putini barbati au barbatia sau curajul sa raspunda la provocarea de a fi scosi din aria lor de siguranta. Putini au curajul sa raspunda invitatiei la o discutie sincera despre ei insisi si despre partenera lor intr-un cadru despre care dinainte nu stiu prea multe, nu-i asa? Multumiri multe pentru acest seminar! Raluca I.”

G. “A fost o experiență plăcută și pentru mine. Ideea de a ți se transmite de către părinți o grămadă de trăiri și comportamente… abia acum am înțeles-o. În urma exercițiilor făcute, am fost marcată să observ cât de bine mi se potrivesc toate.”

F. “Mi-a plăcut foarte mult și o să mai vin sigur. Voi sunteți foarte drăgute și foarte plăcute.”

O. “Mi-a plăcut foarte mult. M-am simțit în largul meu. Am aflat multe despre mine și astfel cred că aș putea să-mi edific propriile probleme”.

R. “Sunt o persoană însetată de cunoașterea mea… ceea ce am făcut aici m-a ajutat să descopăr o… altă bucățică din mine. Sper că cele 4 ore petrecute împreună să fi fost doar un intro, căci eu vreau mult mai mult. Grupul a fost intim și fiecare persoană a reușit să-și împărtășească sentimentele și experiențele, iar eu am avut de învățat de la fiecare. A fost foarte emoționantă ultima meditație… m-am întâlnit cu persoane care nu mai sunt în viață și… a fost foarte intens și emoționant. Mulțumesc.”

M. “Consider că ceea ce am descoperit despre mine este un punct bun de plecare.”

A. “Eu cred că, așa cum părinții ne transmit anumite lucruri, și noi suntem capabili să le stopăm la noi și să nu le dăm mai departe copiilor noștri. Aș mai dori să particip la o întâlnire pe această temă, dar în format extins… de o zi”.

R.”E atât de frumos că niște exerciții simple aduc la suprafață, în conștiiță, atât de multe din interiorul nostru. Mi-a plăcut că, la nivel imaginar, am putut să comunic ceva din interiorul meu unei persoane… fapt care, în realitate, uneori pare imposibil de realizat. Abordarea a fost deschisă, ceilalți participanți au comunicat deschis trăiri din intimitatea lor, și asta datorită oamenilor care au reușit să ne deschidă. Vă mulțumim!”

Calendar evenimente

Back To Top