Skip to content

,,Un veritabil eveniment al interconectării, al descoperirilor, al introspecției, o șansă de a conștientiza puterea ta de a aduce schimbare și evoluție în viața ta, fie ea profesională sau personală!
O experiență construită pentru a oferi sprijin și îndrumare către autodepășire, responsabilizare, dezvoltare continuă prin ateliere practice variate, moderate de specialiști cu experiență!
Pentru mine, ca psihoterapeut și consilier psihologic, o reamintire a puterii tinerilor de a privi lucrurile cu deschidere, curaj, prospețime!
Cu adevărat o experiență valoroasă, de neratat din viața oricărui student care privește viitorul cu seriozitate și asumare!
Aceasta eveniment mi-a reamintit ce mult îmi place sa fiu printre tineri, sa îi provoc să privească în interior prin metaforă, imagerie dirijată, exerciții de introspecție. Iar ei au primit cu curiozitate si bucurie aceasta provocare pe care le-am pregatit-o în cadrul unui workshop dedicat stării de bine, echilibrului în viața profesională și personală.
Un eveniment care, cu siguranță, se va repeta anual, ca o tradiție!,,

Silvia-Maria Cartis
Psihoterapeut și consilier psihologic
Moderator atelier ,,Între viața profesională și viața personală- o căutare neîncetată a sentimentului de împlinire,,

Back To Top