Skip to content

skirtbike-brasov-editia3

SkirtBike Brasov a ajuns la editia a 3-a si continua sa invarta rotile pentru a creste comunitatea femeilor care adora sa mearga pe bicicleta. 6 iunie 2015 va fi ziua in care vom sarbatori ideea de comunitate si prietenie, de buna dispozitie si culoare, asa ca va invitam sa fiti alaturi de noi.

Finalul paradei va fi marcat de o serie de activitati destinate biciclistelor, premii pe cinste si un picnic cu bunatati. Pana atunci, nu uitati sa va pregatiti bicicletele, sa le accesorizati si sa stabiliti tinuta. Premiul pentru Cea mai Chic Biciclista se va acorda si anul acesta si promite surprize pe cinste.

SkirtBike a debutat în România în anul 2010, prin iniţiativa a două bicicliste din București şi este singurul eveniment ciclist destinat cu precădere biciclistelor care vor să demonstreze că pedalatul nu este numai un sport. Este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.

EquilibruPsi – Echilibrul minții, trupului și al sufletului tău. Consiliere, Psihoterapie și Dezvoltare personală în Brașov, reunește o echipă de specialiști cu o experiență de peste șapte ani în domeniul psihologiei. Pentru tombola din acest an, ei oferă ca premii 3 vouchere de 50% reducere la orice şedinţă. Voucherele se pot folosi în două moduri: o intrare gratuită la un atelier de dezvoltare personală sau 50% reducere la o şedinţă de consiliere. Alegerea este a câştigătoarei. Vă mulţumim pentru sprijin!
equilibrupsi

Galerie fotoBack To Top