Skip to content

Lansarea cărții ”Doar țiți rămâne mică” – autoare Dana Gânja. Brașov, 6 mai, Academia Heidi

Doar ţiţi rămâne mică este prima poveste ilustrată românească despre alăptare prelungită şi înţărcare blândă. Începută ca o poveste spusă unui copil “încă alăptat”, a crescut la sânul comunităţii care i-a finanţat publicarea prin campania de crowdfunding din 2017.

Deşi e o carte de poveşti, e întâi pentru tine. Pentru că alăptezi de atâta timp şi cu atâta drag încât nu te lasă inima să-ţi desprinzi copilul de sân ruşinându-l cu “eşti prea mare”, învinovăţindu-l cu “ţiţi s-a îmbolnăvit” ori minţindu-l că “s-a acrit laptele”. E o poveste şi pentru copilul tău. Pentru că stă de o viaţă la sân şi îi este atât de bine acolo încât nu are nici un motiv să renunţe. Pentru că va putea păstra amintiri dragi despre alăptare doar simţindu-te alături de el în tranziţia de la dragostea de sân la dragostea cea mare.

E o carte şi o poveste pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi! Vă invit duminică, 6 mai, între 11:00 şi 12:30, la sediul Academia Heidi (str. Apulum 1 – 3, la mansardă), să vorbim despre cum să ne găsim curajul, împreună cu copiii noştri, pentru viaţa-de-după-alăptare. Vor împărtăşi cu noi experienţe şi opinii: Mihaela Drilea, consultant alăptare IBCLC la Centrul AloMama Brasov, Andreea Ola, consultant alăptare IBCLC In brate la mami şi psiholog: Alina Moldovan, membru fondator al Fundația Comunitară Brașov, psiholog şi co-owner la @EquilibruPsi.

Facem schimb de poveşti?

Mai multe detalii aici:   https://www.academiaheidi.ro/doar-titi-ramane-mica-lansare-de-carte-pe-6-mai-la-academia-heidi/

 

Foto: Andreea Radics

 

 

Back To Top