Skip to content

Afis_conferinta_2015_MAPE_A4

„Terapii creativ-expresive unificatoare şi dezvoltare personală continuă”

– conferinţă naţională cu participare internaţională-

Ediţia a VI-a, 28-29 Martie 2015, Bucureşti

A șasea ediţie a Conferinţei de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare va avea loc în data de 28-29 martie 2015, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Bucureşti, Şoseaua Panduri, 90.

Conferinţa este organizată de Societatea de Psihoterapie Experienţială Română (Institutul SPER) în colaborare cu Universitatea din Bucureşti – Centrul de Dezvoltare Personală, Consiliere şi Psihoterapie Experienţială, Facultatea de Psihologie și Ştiinţele Educaţiei (Școala Doctorală și Departamentele de Master Psihodiagnoză, psihoterapie experienţială unificatoare – P.E.U. și Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei) și COGNOSIS – Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educațiai din România sub egida Colegiului Psihologilor din România.

Conferinţa include prezentare de lucrări și postere, 2 prelegeri, un număr de 31 de workshop‑uri pe diferite subiecte (Art-terapie, Psihoterapie Corporală, Improvizaţie prin Dans și Mişcare, Psihoterapia cuplului, Remodelare psiho-corporală prin Fitness Mental cu suport creativ-expresiv, Interferenţa de scenarii şi procesul de supervizare/intervizare, Utilizarea metodelor expresive în evaluarea şi psihoterapia de familie şi multe altele) dar și 4 ateliere experiențiale dedicate exclusiv studenților și masteranzilor. Detalii despre fiecare workshop, inclusiv descrierea şi coordonatorii acestora sunt disponibile la adresa: www.sper.ro/conferinta/workshopuri.

Programul conferinţei poate fi accesat AICI. Pentru detalii privind înscrierea, vă rugăm să vizitaţi secţiunea aferentă.

Lucrările acceptate spre prezentare vor fi inlcuse în volumul de abstracte al conferinței (doar abstractul).

Lucrările acceptate spre publicare in extenso vor fi publicate în Revista de Psihoterapie Experiențială (numerele 1 – 4, 2014). Revista este acrediată CNCSIS categoria B+ și indexată BDI – în 3 Baze de Date Internaționale, recunoscute pentru Psihologie și știinte ale educației conform Anexei 28 publicate în Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 890 bis/27.XII.2012:

Index Copernicus Journals Master List
EBSCO Publishing
SCIPIO

Galerie foto
Back To Top