Skip to content

Bohemian Square

Acest festival este un eveniment cultural-educativ pentru comunitatea brașoveană, o alternativă de a petrece timpul liber în mod creativ și interactiv în spațiul public.

Printre obiectivele proiectului se numără implicarea directă a comunității în activități creative, promovarea artiștilor talentați, cât și evidentierea imaginii Brașovului ca oraș bogat în evenimente culturale.

Festivalul care va aduce un suflu nou orașului și care vă va stârni spiritul creativ și inovator! 

Bohemian Square reimagineaza spațiul public și reinventeaza prin artă cea mai boemă locație a țării – Piața Sfatului și intima Piață Enescu

Aducem laolaltă intervenții arhitecturale, instalații interactive, trasee urbane alternative, expoziții de arte vizuale, concerte, proiecții de film, workshopuri creative, și multe alte surprize. 

Aliați ne sunt tineri artiști, arhitecți, designeri și alți creativi, împreună cu care vă vom antrena curiozitatea! Vom reinterpreta cele mai frumoase zone din centrul istoric al Brașovului prin activități fresh care vă vor provoca și fermeca deopotrivă. 

Bohemian Square înseamnă colaborare pentru idei curajoase. Noi avem „altceva-ul” acela special care te face să sari în sus de încântare 🙂

— Vino și inspiră-te, fii alături de noi 3 zile și 3 nopți! —

Pasiunea tuturor celor implicați este evidentă și va vibra intens pe 21-23 august, în Brașov.

 

Echipa EquilibruPsi va fi prezentă la Festivalul Bohemian Square!

Ne găsiți vineri, 21 august, ora 17, în Piața Sfatului, cu un Atelier de dezvoltare a creativității prin tehnici creativ-expresive.

 

Vă așteptăm!

Galerie foto
Back To Top