Skip to content
EquilibruPsi Brașov

Despre azi, despre ieri, despre mâine…

2015 înseamnă pentru noi, EquilibruPsi, încă un an ca Echipă, cel în care am făcut pași importanți împreună. Un an cu multe întrebări, temeri, frământări, împliniri, entuziasm, la finele căruia ne dorim să ne continuăm drumul și aventura. Ce va aduce Mâine, este o surpriză. Deocamdată este o carte goală, un volum nou ce așteaptă să fie scris, marcat cu noi experiențe, oameni, emoții, momente, amintiri…

Acum, la ceasul trecerii dintre ani, gândul ne zboară când spre viitor, când spre trecut… A fost un an îndestulat, ce rămâne neprețuit datorită momentelor și oamenilor care au intrat în viața noastră… Anul acesta am învățat lecția puterii lui Împreună, a suportului reciproc în momentele esențiale, lecția acceptării și a auto-acceptării,  a asumării.

Îți mulțumim ție, Omule, fiindcă ne ești alături, pentru că apreciezi implicarea noastră și ai încredere în ceea ce facem… îți mulțumim fiindcă te implici și tu pentru a deveni mai buni, împreună!

Ne propunem să fim alături de tine în propria-ți Devenire, să ne implicăm în continuare în viața comunității, în activități de voluntariat, să organizăm sesiuni informative pentru părinți, workshop-uri pentru cuplu, părinți și copii împreună, să fim aproape de sufletul tău în ședințele de consiliere și psihoterapie și… să ne perfecționăm Devenirea.

Și pentru că realitatea noastră este Prezentul, iar prezentul este despre gânduri bune și urări, spunem pentru Acum și pentru Atunci: să ne fie sufletele curate, inimile ușoare și viețile luminate! Să fie 2016 un capitol despre creștere și ascensiune către Sine, către Noi!

Suntem echipa EquilibruPsi – Camelia Bota, Silvia Carțiș, Luminița Gheorghiu, Alina Moldovan și Alexandra Ceobanu și îți dorim să fii în armonie cu tine însuți și în 2016!

 

Psiholog cu drept de liberă practică atestat profesional de Colegiul Psihologilor din România.

Back To Top